Sponsor worden

De vereniging is altijd op zoek naar  bedrijven die een bijdrage willen leveren als sponsor. De vereniging kent diverse soorten van sponsoring:

• Kleding sponsoring: pupillen, junioren schaatskleding en wedstrijdkleding
  • Activiteiten/evenementen sponsoring
  • Clubblad sponsoring middels advertenties en algemeen clubbladsponsoring

Naast deze 3 belangrijkste sponsor mogelijkheden wordt in de vereniging altijd de deur open gehouden voor bedrijven die de vereniging op welke wijze dan ook willen ondersteunen door sponsoring in natura. Te denken valt bijvoorbeeld aan het drukken van het clubblad.

Een bijzonder vorm van sponsoring is het Koek & Zopie sponsorschap, leden en niet leden steunen de vereniging met een jaarlijkse sponsoring van € 7,50 ter realisatie van onze beleidsplannen. Ook bedrijven kunnen hier aan deelnemen.

Voor alle sponsorzaken kan men contact opnemen met Frans van Meggelen 010-5215245.

Totaal aantal bezoekers 1457 | Laatste Update 12-1-2017 22:51:36