Lid worden van de Schaatsvereniging Lansingerland

Gelukkig is de Schaatsvereniging Lansingerland niet alleen actief als het vriest, maar gedurende het gehele jaar. Van oktober tot en met maart wordt er geschaatst op de kunstijsbanen (en op natuurijs bij vorst). Van april t/m september wordt er geskeelerd, gefietst, gelopen en aan krachttraining gedaan.

Onze schaatsvereniging biedt voor de jeugd de mogelijkheid eerst proeflessen te nemen alvorens definitief lid te worden. Nadere informatie vind je onder Contributie/Proeflessen.

Let op: De vereniging kent een automatische incasso voor de contributie. Andere betalingswijze kunnen niet worden geaccepteerd. Voor incidentele betalingen zoals baanpas /licentie en of andere deelname aan activiteiten wordt een automatische incasso via een eenmalige machtiging geregeld.

Voor vragen over het Inschrijfformulier kunt u contact opnemen met de ledenadministratie::
  • per e-mail ;
  • of via telefoonnummer 010-5219602.

*: Moet ingevuld worden

Herhaal wachtwoord: