Over de club

De "Schaatsvereniging Lansingerland" richt zich op het leren schaatsen aan de jeugd en volwassenen, naast het aanleren van het schaatsen kan men ook aan de wedstrijdsport deelnemen. Van april tot september is de vereniging actief in de ondersteunende sporten voor het schaatsen, fietsen, inline-skaten en conditietraining. We zouden het leuk vinden als je ons aansluit bij onze levendige vereniging. We nodigen je graag uit om een kijkje te nemen op onze site.

Ben je overtuigd? Meld je dan aan!

Rijksoverheid:1,5 m blijft de norm
Eindelijk is het zover: Fietsprogramma 2020 is op 2 juli van start gegaan!

Appeltaart Actie Plus Koelhuis Bergschenhoek steunt onze vereniging!
 Appeltaart Actie Plus Koelhuis en bestel de Appeltaarten snel. Kan nog tot 4 juli.

Ouders/verzorgers Pupillen: kledingmaten gevraagd van de nieuwe schaatskleding in bruikleen!

De site is een belangrijk informatiemedium voor onze leden. Hierop wordt het laatste nieuws en de agendapunten geplaatst en vind je er belangrijke informatie over onze vereniging, zoals de geschiedenis, trainingen en trainingstijden, beleid m.b.t. een Veilig en Vertrouw Sportklimaat en de samenstelling van het bestuur en de commissies.

Downloads: