Blokken op de website die gevuld worden door derde partijen, zoals bijv. de social media blokken als facebook, twitter en flickr (fotoblok) zijn niet direct meer zichtbaar.
Samen met AllUnited (onze softwarebedrijf) zijn we bezig dit te realiseren.

AD-artikel

Persoonlijk record op de 500M?

Schaatsbaan Rotterdam biedt nu al voor het 5e jaar op rij een mooie ijsvloer waar heel Rotterdam zijn rondjes kan rijden. Snelle rondjes in de binnenbaan, krabbelen in de buitenbaan of op ijshockey-schaatsen pirouettes op de funbaan; je ziet alles voorbij komen. Maar voor wedstrijden, daarvoor moet je toch op de Uithof in Den Haag zijn, of nog verder weg naar Thialf in Heerenveen. Maar daar komt eenmalig verandering in.

Want op zondagavond 14-jan wordt de baan omgetoverd tot Thialf aan de Maas. Schaatsvereniging Rotterdam, Duosport en Alcedo organiseren dan een 500m wedstrijd. Deze wedstrijd richt zich niet op de wedstrijdrijder maar juist op de recreatieve schaatser die een keer een officiele 500m wil rijden. Dus wil je wel eens weten waar je grenzen liggen, kom dan op 14-januari naar Schaatsbaan Rotterdam. Je kunt die avond 2 maal een 500m rijden en we sluiten af met een minimarathon.

De wedstrijd start om 2030h, melden voor de loting tussen 1930-1945h, inschrijfgeld is E5. Voor meer informatie kijk op Schaatsbaanrotterdam.nl.