Pupillen zondagochtend

Zondagochtend pupillen

21-10-2018 Foto's Pupillen zondagochtend.
Aangezien de temperaturen weer iets meer op winter beginnen te lijken was het weer goed ijs. Als gevolg een heuse PR regen. Goed gedaan toppers

Afsluitfeest schaatsseizoen 2018

Afsluiting schaatsseizoen 2018

7 april 2018 Foto's Frans van Meggelen

De feestelijke afsluiting van het schaatsseizoen vond 's avonds op 7 april plaats bij Restaurant Meerenbos en was volledig geboekt.

Afsluiting schaatsseizoen

Pupillen: middagprogramma afsluiting schaatsseizoen 2018

7 april 2018 Foto's Frans van Meggelen

Het schaatsseizoen werd door de pupillen feestelijk afgesloten. Eerst gingen we zwemmen, daarna frietjes eten en tot slot werden de prijzen van de clubkampioenschappen en de schaatsdiploma’s uitgereikt.

Klik door naar de foto's,

Clubkampioenschappen 2018

11 maart 2018. Foto's Frans van Meggelen

Zondagmorgen om 07.00 uur werden op de Uithof de clubkampioenschappen gehouden: 80 schaatsers vanaf pupil (5jr) t/m masters (60 +).

Naar de Coolste Baan van nederland

Coolste Baan in Nederland

10 februari 2018 Foto's
Het waaide wel beetje hard maar gelukkig droog en zelfs het zonnetje ging nog schijnen in Amsterdam!

Klik naar de foto's

De week van Weissensee 2018

5-12 januari 2018. Foto's Frans van Meggelen
Een prachtige sportieve week met tal van sport activiteiten. Door de vele sneeuwval in de week voor dat wij arriveerden kon er maar beperkt geschaatst worden.

Rabo Sponsorfietstocht 2017

De Rabo Sponsorfietstocht op 17 september. Het weer was prima, beter dan verwacht. De clubkas werd met een mooi bedrag gespekt.

Foto's Frans van Meggelen
Summerkids Strandtraining

Summerkids Strandtraining 2017

Op 2 september 2017 werd vanaf 9.00 uur tot 13.00 uur de Summerkids strandtraining op het strand van Kijkduin plaatsgehouden.

Foto's Lieke Geluk

Mont Ventoux 2017

Van 8 tot 13 augustus zijn er mooie fietstochten nabij de Mont Ventoux gehouden; ook een beklimming van deze bekende berg.

Foto's Jos Westerman

Ardennentocht

Ardennentocht 2017

Zaterdag 2 september de jaarlijks terugkomende afsluiting van het fiets seizoen.

Foto's Henk van Vliet

Skeelercup2017

Jeugdskeelercup 2017

Op een mooie zonnig zaterdag op 26 augustus is de laatste Oomssport Jeugdskeelercup verreden in Leiderdorp.

Foto's Lieke Geluk

AD-artikel

Persoonlijk record op de 500M?

Schaatsbaan Rotterdam biedt nu al voor het 5e jaar op rij een mooie ijsvloer waar heel Rotterdam zijn rondjes kan rijden. Snelle rondjes in de binnenbaan, krabbelen in de buitenbaan of op ijshockey-schaatsen pirouettes op de funbaan; je ziet alles voorbij komen. Maar voor wedstrijden, daarvoor moet je toch op de Uithof in Den Haag zijn, of nog verder weg naar Thialf in Heerenveen. Maar daar komt eenmalig verandering in.

Want op zondagavond 14-jan wordt de baan omgetoverd tot Thialf aan de Maas. Schaatsvereniging Rotterdam, Duosport en Alcedo organiseren dan een 500m wedstrijd. Deze wedstrijd richt zich niet op de wedstrijdrijder maar juist op de recreatieve schaatser die een keer een officiele 500m wil rijden. Dus wil je wel eens weten waar je grenzen liggen, kom dan op 14-januari naar Schaatsbaan Rotterdam. Je kunt die avond 2 maal een 500m rijden en we sluiten af met een minimarathon.

De wedstrijd start om 2030h, melden voor de loting tussen 1930-1945h, inschrijfgeld is E5. Voor meer informatie kijk op Schaatsbaanrotterdam.nl.