Clubkleding

De clubkleding wordt geleverd door Lorini Sports – Huisjes Sportswear BV.
Minimaal 3 x per jaar worden de leden in de gelegenheid gesteld om kleding aan te schaffen via de webshop van Lorini, speciaal ingericht voor onze leden.
Alle leden ontvangen tijdig een email wanneer de webshop is geopend.
Lees eerst de nieuwe wijze van bestellen van verenigingskleding alvorens de onderstaande link aan te klikken.

Kleding algemeen

Voor een juiste maatvoering kan je gebruik maken van de maattabellen van Lorini Sports die in bovenstaande link zijn opgenomen.
Natuurlijk kan je ook nog contact opnemen met Lorini over de maat en speciale wensen m.b.t. de maat.

Schaatskleding

Neo-senioren, pupillen en junioren
Om de schaatssport zo laagdrempelig mogelijk te maken, stelt Schaatsvereniging Lansingerland schaatskleding en schaatswedstrijdkleding in bruikleen ter beschikking aan de jeugdleden (pupillen, junioren en neo-senioren).Voor de jongste jeugd, pupillen en junioren is het ook mogelijk een helm in bruikleen te krijgen. Uiteraard staat het je vrij zelf een andere schaatshelm aan te schaffen. De schaatskleding moet verplicht worden gedragen tijdens trainingen en wedstrijden, zoals ook  beschreven in het kledingreglement van de club. De (club)helm is verplicht tijdens trainingen voor pupillen en junioren tot en met C1.Te kleine kleding? Jaarlijks bestaat de mogelijkheid te kleine kleding om te ruilen. Leden worden hierover per mail en/of nieuwsbrief geïnformeerd. Indien het lidmaatschap wordt beëindigd, moet de kleding en helm, zo snel mogelijk -schoon- retour. Ook als je senior wordt, moet je de club- en – wedstrijdkleding inleveren. Op deze manier kan een ander jeugdlid ook gebruik maken van ons kledingaanbod.

Wilt u ook kledingsponsor worden, neem dan contact met ons op secretariaat@schaatsvereniginglansingerland.nl
Voor vragen over schaatskleding neem dan contact op met: jeugdschaatskleding@schaatsvereniginglansingerland

Senioren en masters
Voor deze categorieën  is er een goed aanbod aan schaatskleding en wedstrijdkleding volgens het kledingreglement van de Schaatsvereniging Lansingerland. Minimaal 3 x per jaar worden leden in de gelegenheid gesteld om kleding online aan te schaffen bij onze leverancier. Alle leden ontvangen tijdig een e-mail wanneer de webshop is geopend.
++ Schaatskleding In onze voorraad worden in voorkomende gevallen via Vraag & aanbod op onze site voor aantrekkelijke prijzen te koop aangeboden.

Kleding voor inline-skaten
Naast onze schaatskleding kunnen leden ook de inline-skate kleding van de vereniging bestellen via de webshop. Dit geldt voor alle leden, er wordt geen inline-skate kleding in bruikleen verstrekt aan de jeugdleden.
De webshop gaat open na een mededeling hieromtrent.

Fietskleding

Tenslotte kan men via de webshop de huidige fietskleding bestellen. De nieuwe fietskleding, met op de pakken de namen van de hoofdsponsor Koelhuis Plus uit Bergschenhoek en de mede sponsoren paprikatelers Ard Ammerlaan en Arthur Zwinkels, en Remco Cycle Service
De webshop gaat open na een mededeling hieromtrent.